Μασάζ και Θεραπείες Προσώπου

Οι θεραπευτές μας είναι εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές με μεγάλη εμπειρία σε μια ποικιλία θεραπειών μασάζ και φημίζονται για τις ατομικές τους τεχνικές μασάζ. Η ποικιλομορφία των θεραπειών τους προέρχεται από την εμπειρία σε όλο τον κόσμο και σε κορυφαίες κλινικές ευεξίας και βραβευμένα Spa.

Οι Ολιστικές Θεραπείες Αντιγήρανσης, είναι μη επεμβατικές, πραγματοποιούνται με εξειδικευμένες κινήσεις των χεριών χρησιμοποιώντας ειδικά έλαια βιολογικής ανώτερης ποιότητας σε συνέργεια με αιθέρια έλαια. Είναι πολύ αποτελεσματικές καθώς μετά το πέρας της πρώτης κιόλας συνεδρίας, το πρόσωπο είναι εμφανώς ανασηκωμένο, πιο σφριγηλό και ελαστικό. Η όψη δείχνει ξεκούραση σαν έχει γυρίσει πίσω ο χρόνος. Το δέρμα ενυδατώνεται μέσα και έξω, τα κύτταρα ανανεώνονται, ενώ προλαμβάνεται και αντιστρέφεται η βιολογική γήρανση.

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ

Therapeutic Treatment                             60 minutes

Μια ποικιλία εξελιγμένων και προηγμένων τεχνικών μασάζ που έχουν σχεδιαστεί ξεχωριστά για να ανακουφίσουν τον πόνο που προκαλείται από ασθένειες και τραυματισμούς. Αυτή η θεραπεία συμπληρώνει τη χρήση της συμβατικής ιατρικής, για την ενίσχυση της διαδικασίας επούλωσης.

The Tourist Treatment                                60 minutes

Το μασάζ 3Τ αναζωογονεί άμεσα τους κουρασμένους ταξιδιώτες, ανακουφίζει από το jetlag, καταπραΰνει τους πονεμένους μύες, ανακουφίζει από την εξάντληση και την ένταση, ειδικά στις δύσκαμπτες αρθρώσεις των ποδιών, στο πάνω μέρος της πλάτης και στον αυχένα. Ένα αναζωογονητικό μασάζ που σας αφήνει γεμάτους ενέργεια για άλλη μια μέρα γεμάτη δράση!

Reflexology Treatment                                60 minutes

Αυτή η μοναδική και πανάρχαια μέθοδος στοχεύει όργανα και εσωτερικές περιοχές του σώματος διεγείροντας τα αντίστοιχα αντανακλαστικά σημεία και νευρικές απολήξεις που βρίσκονται στα πόδια.

ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Rejuvenance                                                      50 minutes

Το μασάζ αυτό γίνεται μόνο με τα δάχτυλα και εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο λαιμό. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία όπου: ελευθερώνεται ο συνδετικός ιστός, διεγείρονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα να παράγεται κολλαγόνο από τον ίδιο τον οργανισμό. Έτσι το πρόσωπο ενυδατώνεται εκ των έσω, βελτιώνεται η όψη του, επαναφέρεται η ελαστικότητα ενώ παράλληλα χαλαρώνουν οι μύες του προσώπου από τις εντάσεις. Οι μύες αποκτούν τόνωση και ελαστικότητα, υπάρχει καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος, οι τοξίνες βρίσκουν διέξοδο διαμέσου της ροής της λέμφου και τέλος τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια μειώνονται σημαντικά.

Sculptural Facelift                                         60 minutes

Φυσική μέθοδος γλυπτικής προσώπου που δημιουργήθηκε από τον Ρώσο αισθητικό Dr Yakov Gershkovich και λειτουργεί ως μέθοδος lifting. Προσφέρει έντονο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς απαλλάσσει τους μύες του προσώπου και του αυχένα από τις εντάσεις ενώ ταυτόχρονα το ανασηκώνει. Βελτιώνει την οξυγόνωση του εγκεφάλου, τη κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού και συμβάλλει στην κυτταρική ανανέωση. Βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στα πρηξίματα των ματιών, σμιλεύει το πρόσωπο και ενεργοποιεί το κολλαγόνο το οποίο με τη σειρά του γεμίζει τις ρυτίδες.

Anti-aging treatment                                    50 minutes

Αυτή η θεραπεία ξεκινά με ένα χαλαρωτικό μασάζ στο κεφάλι. Έπειτα χαλαρώνουμε τους μύες του αυχένα καθώς και την περιοχή του ντεκολτέ απλώνοντας το λάδι καρύδας. To antiaging massage συνεχίζεται στο υπόλοιπο πρόσωπο με ανοδικές κινήσεις που σηκώνουν τους μύες και τους οξυγονώνουν. Το κολλαγόνο ενεργοποιείται, ευθιάζεται ο συνδετικός ιστός και το πρόσωπο γίνεται πιο λείο και ελαστικό. Τα πρηξίματα και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια μειώνονται σημαντικά. Το πρόσωπο αποκτά το χρώμα της υγείας και δείχνει φρέσκο και ξεκούραστο. Έπειτα εφαρμόζουμε στο πρόσωπο μία ενυδατική μάσκα που τρέφει, ενυδατώνει και κάνει το δέρμα μαλακό και βελούδινο. Παράλληλα, στο σημείο που περιμένουμε να απορροφηθεί η μάσκα, γίνεται στα χέρια ένα λεμφικό μασάζ με ένα λουλουδένιο λάδι αμυγδάλου. Στο τέλος απλώνουμε ενυδατική κρέμα σε πρόσωπο και ντεκολτέ.