Κοντινά Αξιοθέατα

Λίμνη Βουλιαγμένης

Όχι, δεν είναι o… ορισμός της λίμνης αλλά ένα γεωλογικό κόσμημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – και σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το Azur!
Eνα φυσικό δημιούργημα εκπληκτικής ομορφιάς, η λίμνη της Βουλιαγμένης εντάσσεται σε ένα επιβλητικό σκηνικό που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη. Τα ήρεμα νερά βάθους 12 μέτρων, με μοναδική σύνθεση και υφή, πιστοποιημένα για τις φυσικές θεραπευτικές τους ιδιότητες, περιβάλλονται από ομπρέλες και ξαπλώστρες, συνθέτοντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον χαλάρωσης. Το ομώνυμο café bar restaurant παρέχει τα απαραίτητα «εφόδια» για μια πληρέστατη εκδρομή, για μια μέρα στη λίμνη!

Τοποθεσία

Ναός του Ποσειδώνα, Σούνιο

Η αρχαιολογική κληρονομιά της περιοχής είναι αξιοθαύμαστη με πλέον εντυπωσιακό μνημείο το Ναό του Ποσειδώνα, ένα από τα παγκοσμίως διάσημα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα – και σε απόσταση μόλις 45 χιλιόμετρα από το Azur! Μια must-do ημερήσια εκδρομή που συνδυάζεται επίσης με κολύμπι στις κοντινές παραλίες του Σουνίου και γαστρονομικές απολαύσεις στην παραδοσιακή ταβέρνα, κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο.

Τοποθεσία

Πλαζ/ Παραλίες

Το Azur βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία ώστε οι κοντινές πλαζ να είναι σε απόσταση περιπάτου! Μεταξύ άλλων, συνιστούμε μια βουτιά στις παρακάτω.