Υπηρεσίες Κατόπιν Αιτήματος

ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!

Είναι χαρά μας να φροντίζουμε και να καλομαθαίνουμε τους επισκέπτες, αποβάλλοντας κάθε άγχος που σχετίζεται με τις μετακινήσεις, με την καθαριότητα των ρούχων, με τις υπηρεσίες καλλωπισμού. Επιτρέψτε μας λοιπόν να αναλάβουμε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες υπηρεσίες χρειαστούν κατά τη διαμονή:

 

Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ποδηλάτων

Συχνή μετάβαση από ένα σημείο της πόλης σε άλλο για επαγγελματικούς λόγους ή απλή διάθεση εξερεύνησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα; Για κάθε σενάριο, θα επικοινωνήσουμε με την καλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων, μοτοσικλετών ή ποδηλάτων και θα κανονίσουμε να είναι διαθέσιμο το όχημα επιλογής του επισκέπτη με την άφιξη του στο Azur.

 

Ταχυδρομικές υπηρεσίες και υπηρεσία courier

O,τιδήποτε είναι προς αποστολή ή πακετάρισμα, το αναλαμβάνουμε εμείς – ο επισκέπτης απλώς ενημερώνει τη ρεσεψιόν, η οποία ενημερώνει για τις χρεώσεις και φροντίζει για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

 

Θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας

Χαλάρωση και καλλωπισμός, αστραφτερή διάθεση και λαμπερό στιλ, μανικιούρ και πεντικιούρ, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου και σώματος (κατόπιν αιτήματος),  στο χώρο του άνετου δωματίου ή της πολυτελούς σουίτας – όλα γίνονται! Η ομάδα του Azur αφού αναζητήσει τους κατάλληλους επαγγελματίες της ομορφιάς, θα ενημερώσει για τις αντίστοιχες χρεώσεις και θα κλείσει το ιδιωτικό ραντεβού περιποίησης.

 

Υπηρεσίες στεγνού καθαρισμού και πλυντηρίου

‘Ολη η γκαρνταρόμπα σε άριστη κατάσταση για επαγγελματικές συναντήσεις και στιλάτες εκδρομές. Κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη, θα φροντίσουμε τα κοστούμια και τα ρούχα σας να είναι τέλεια, με το προσωπικό της ρεσεψιόν πάντα πρόθυμο για αναλυτικές λεπτομέρειες.

 

Προσωπικός γιατρός

24 ώρες πρόσβαση σε εξαιρετικές ιατρικές υπηρεσίες – αν κριθεί απαραίτητο,  πιστοποιημένος γιατρός προσφέρει ιατρική περίθαλψη κατ’ ιδίαν στο δωμάτιο του επισκέπτη.

 

Γάμοι & Εκδηλώσεις

Το Azur Boutique Hotel αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μια γαμήλια δεξίωση σε στενό κύκλο ή για μια συνάντηση παλιών συμμαθητών ή για ένα χαλαρό bachelor party. Κατόπιν αιτήματος, θα οργανώσουμε την ειδική εκδήλωση φροντίζοντας για τη μουσική επιμέλεια, τα προσφερόμενα ποτά, τον πλούσιο μπουφέ, τις διακοσμητικές παρεμβάσεις – πάντα εντός προσυμφωνημένου budget. Σε απόσταση 500 μέτρων από το ξενοδοχείο βρίσκεται η Παναγία Φανερωμένη, βυζαντινής αρχιτεκτονικής νεόδμητη εκκλησία, ιδανική επιλογή για ζευγάρια που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια σεμνή, διακριτική τελετή.  

 

Baby sitting

Κατόπιν αιτήματος, αναλαμβάνουμε την εύρεση baby sitter που θα ψυχαγωγήσει  τα παιδιά, προσφέροντας ποιοτικό χρόνο χαλάρωσης στους γονείς.

 

Χρηματοκιβώτιο/Θυρίδα ασφαλείας

Τα τιμαλφή των επισκεπτών είναι ασφαλή μαζί μας – στη ρεσεψιόν μπορούμε να αποθηκεύσουμε στη θυρίδα ασφαλείας τα πολύτιμα αντικείμενα του επισκέπτη.

 

Υπηρεσίες VIP

Η έμπειρη VIP ομάδα του Azur παρέχει άριστες εξατομικευμένες υπηρεσίες για να εξασφαλίσει μια διαμονή που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με ειδικού τύπου VIP εκδηλώσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις, εκδρομές.