Ψυχαγωγία & Δραστηριότητες

Κρουαζιέρα

Θαλασσινή αύρα, δροσερή σαμπάνια, απέραντο γαλάζιο – όλα… εν πλω, σε μια custom-made κρουαζιέρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Αναλυτικές πληροφορίες στη ρεσεψιόν του Azur!

Tennis Club Βουλιαγμένη

Ναδάλ ή Φέντερερ, αρχάριος ή προχωρημένος, το γήπεδο τένις της Βουλιαγμένης διατίθεται για απλή εξάσκηση, επαγγελματική εκμάθηση ή συμμετοχή ερασιτεχνών παικτών σε τουρνουά και αθλητικές εκδηλώσεις. Το  Tennis Club Vouliagmeni  βρίσκεται σε απόσταση μόλις 700 μέτρα απο το Azur Boutique Hotel

Τοποθεσία

 Tennis Club Καβούρι

Με 8 γήπεδα τέννις (εκ των οποίων το 1 mini tennis), πρόσφατα ανακαινισμένα, σύμφωνα με τους διεθνής κανονισμούς και σε μόλις 1 χλμ απόσταση απο τπ Azur Boutique Hotel.

Τοποθεσία

Scuba Diving Club Βουλιαγμένης

Ιδανική λύση σε κοντινή απόσταση, τόσο για τους έμπειρους δύτες όσο και για τους μαθητευόμενους της κατάδυσης, το Scuba Diving Club Βουλιαγμένης διαθέτει μια εξειδικευμένη σειρά μαθημάτων για κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη του Azur!

Τοποθεσία

Διασκέδαση στην παραλία

Πλαζ Βουλιαγμένης, αμμώδης και πλήρως οργανωμένη, με παιδική χαρά και γήπεδα άθλησης, αποτελεί εξαιρετική λύση για τους φίλους του τένις, του βόλεϊ, του μπάσκετ και των θαλάσσιων σπορ.