ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Οι ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης είναι ένας θαυμαστός αλλά και αυτοτελής κόσμος που αρχίζει με την αφορμή ότι όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να φαινόμαστε φρέσκες και νεανικές, αλλά καταλήγει στο ότι ένας ήρεμος οργανισμός και ένας χαλαρός νους συμβάλλει συνολικά στην υγεία και στη μακροζωϊα. Εξ ού και ο όρος «ολιστικές». Ασχολούνται με την εξωτερική ομορφιά αλλά ταυτόχρονα κατευνάζουν το νευρικό σύστημα, χαλαρώνουν τον δέκτη και ηρεμούν από τις καθημερινές εντάσεις. Θα λέγαμε ότι οι θεραπείες αυτές βασίζονται στην βιοενέργεια αλλά και στη φυσιολογία  του ατόμου.

Είναι μη επεμβατικές,  πραγματοποιούνται με εξειδικευμένες κινήσεις των χεριών χρησιμοποιώντας ειδικά έλαια βιολογικής ανώτερης ποιότητας σε συνέργεια με αιθέρια έλαια.

Οι ολιστικές θεραπείες προσώπου είναι πολύ αποτελεσματικές καθώς μετά το πέρας των συνεδριών το πρόσωπο είναι εμφανώς ανασηκωμένο, πιο σφριγηλό και ελαστικό. Η όψη δείχνει ξεκούραση σαν έχει γυρίσει πίσω ο χρόνος. Έτσι με την πάροδο των θεραπειών οι ρυτίδες μειώνονται και γεμίζουν διότι επαναφέρεται το κολλαγόνο στην επιδερμίδα. Το δέρμα ενυδατώνεται μέσα και έξω, τα κύτταρα ανανεώνονται ενώ προλαμβάνεται και αντιστρέφεται η βιολογική γήρανση. Οι ολιστικές μέθοδοι είναι απολύτως φυσικές, δεν έχουν παρενέργειες, δεν παραμορφώνουν την όψη και είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες. Ωστόσο αντεδείκνυνται στους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, σε ασθενείς με καρκίνο και σε περιπτώσεις επιληψίας.

Τα ολιστικά μασάζ αν ακολουθηθούν με μια συχνότητα-στην αρχή έξι συνεδρίες και μετά δύο φορές το μήνα για συντήρηση-  χαρίζουν κυριολεκτικά ομορφιά αλλά και ευεξία.

Όσο αφορά την εφαρμογή botox, οι ολιστικές μέθοδοι μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά από 2 εβδομάδες από την ημέρα του ενέσιμου υλικού.

Οι ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ δουλεύουν λοιπόν σε τρία βασικά επίπεδα: στο συνδετικό  ιστό, διεγείροντας τους ινοβλάστες, στους μύες, χαλαρώνοντάς τους, και τρίτο επενεργούν στους μεσημβρινούς, ξεμπλοκάροντας και βελτιστοποιώντας τη  ροή της ενέργειας στο σώμα. 

 

R E J U V A N C E

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 45’

Το Rejuvance ανήκει στις πλέον ολιστικές θεραπείες προσώπου. Στοχεύει στην αναζωογόνηση καθώς και στη γενικευμένη χαλάρωση-ξεκούραση του σώματος και του νου.

Το Rejuvance δουλεύει ταυτόχρονα σε τρία επίπεδα: στο συνδετικό ιστό, στους μύες και στους μεσημβρινούς, δηλαδή σε ένα σύστημα καναλιών, μέσα από τα οποία ρέει η ενέργεια σε ολόκληρο το σώμα.

Το μασάζ αυτό γίνεται μόνο με τα δάχτυλα χωρίς χρήση προϊόντων και εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο λαιμό. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία όπου: ελευθερώνεται ο συνδετικός ιστός, διεγείρονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα να παράγεται κολλαγόνο από τον ίδιο τον οργανισμό. Έτσι το πρόσωπο ενυδατώνεται εκ των έσω, βελτιώνεται η όψη του, επαναφέρεται η ελαστικότητα ενώ παράλληλα χαλαρώνουν οι μύες του προσώπου από τις εντάσεις.

Το Rejuvance ολοκληρώνεται σε 6  εβδομαδιαίες συνεδρίες στις οποίες: η ποιότητα του δέρματος έχει βελτιωθεί -από την πρώτη κιόλας συνεδρία- οι μικρές ρυτίδες έχουν υποχωρήσει ενώ οι βαθιές ρυτίδες έχουν γίνει πιο απαλές. Οι μύες αποκτούν τόνωση και ελαστικότητα, υπάρχει καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος, οι τοξίνες βρίσκουν διέξοδο διαμέσου της ροής της λέμφου και τέλος τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια μειώνονται σημαντικά.

 

G U A   S H A

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 25’

Το GUA  SHA  αποτελεί μια θεραπευτική τεχνικής της παραδοσιακής Κινεζικής ιατρικής. Η θεραπεία-μασάζ, γίνεται με κεράτινες πλάκες που έχουν στρογγυλεμένες άκρες. Σκοπός αυτού του μασάζ είναι η απομάκρυνση τοξινών από το αίμα και τη λέμφο, η ανόρθωση του προσώπου και η βελτίωση της όψης της περιοχής γύρω από τα μάτια.

Στο GUA  SHA δουλεύονται το πρόσωπο, το κεφάλι καθώς και η περιοχή του λαιμού. Έχει ασκηθεί αιώνες πριν από Κινέζους θεραπευτές και αποτελεί πολύτιμη κληρονομιά στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Γίνεται με σταθερές ανοδικές κινήσεις αφού πρώτα έχει προηγηθεί η απαλή επάλειψη του δέρματος με βιολογικά έλαια.

Αυτή η ολιστική θεραπεία ομορφιάς μπορεί να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει τη σφριγηλότητα του δέρματος , να μειώσει τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια καθώς και να λειάνει τις γραμμές του προσώπου και του λαιμού. Το δέρμα ενυδατώνεται, συσφίγγονται οι πόροι, ενώ το οβάλ του προσώπου ανασηκώνεται και η επιδερμίδα γίνεται χρόνο με το χρόνο πιο ελαστική. Αποβάλλονται οι τοξίνες βελτιώνοντας έτσι την οξυγόνωση ολόκληρης της περιοχής του κεφαλιού.

Το GUA SHA oλοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες με ιδανική συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

 

THE FINGER TIP ENERGIZING MASSAGE -F.T.E.-

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 25’

Το F.T.E. είναι ένα αναζωογονητικό μασάζ προσώπου και λαιμού που γίνεται με τις άκρες των δαχτύλων και με τη χρήση βιολογικών ελαίων κατάλληλων για χρήση στο πρόσωπο. Αποτελεί μία από τις αποτελεσματικές φυσικές μεθόδους ενεργοποίησης και αναπαραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η τεχνική του συγκεκριμένου μασάζ έρχεται από την Ινδία καθώς και από άλλες χώρες της ανατολής που εφαρμόζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως μέθοδος αντιγήρανσης. Με απαλές ρυθμικές κινήσεις αποσυμπιέζονται τα σημεία συσσώρευσης έντασης στο πρόσωπο και επανέρχεται η ομαλή κυκλοφορία του αίματος, παρέχοντας έτσι, μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το F.T.E. μασάζ τονώνει την κυκλοφορία της λέμφου, βοηθά τους μύες του προσώπου να χαλαρώσουν, μαλακώνει της σκληρές γραμμές των εκφράσεων, χαρίζει λάμψη και ευεξία. Συμβάλλει επίσης στην αναγέννηση των ιστών και βελτιώνει θεαματικά την ποιότητα και την υφή του δέρματος.

Ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες με ιδανική συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

 

SCULPTURAL FACE LIFT

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60΄

​Φυσική μέθοδος γλυπτικής προσώπου που δημιουργήθηκε από τον Ρώσο αισθητικό Dr Yakov Gershkovich και λειτουργεί ως μέθοδος lifting και ως συμπλήρωμα της οστεοπαθητικής διότι μπορεί να αποκασταστήσει δυσλειτουργίες των μυών του προσώπου που προέρχονται από εγκεφαλικό επεισόδιο ή από κάποιο χειρουργείο.  Προσφέρει έντονο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς απαλλάσσει τους μύες του προσώπου και του αυχένα από τις εντάσεις ενώ ταυτόχρονα το ανασηκώνει. Βελτιώνει την οξυγόνωση του εγκεφάλου, τη κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού και συμβάλλει στην κυτταρική ανανέωση. Βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στα πρηξίματα των ματιών, σμιλεύει το πρόσωπο και ενεργοποιεί το κολλαγόνο το οποίο με τη σειρά του γεμίζει τις ρυτίδες. 

Είναι μια τελετουργία βαθιάς χαλάρωσης κατά την οποία αποβάλλεται ένα μεγάλο μέρος του στρες και ο δέκτης νιώθει απελευθερωμένος και ξεκούραστος. 

 

 

 

ANTIAGING MASSAGE

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’

Αυτή η θεραπεία ξεκινά με ένα χαλαρωτικό μασάζ στο κεφάλι. Έπειτα χαλαρώνουμε τους μύες του αυχένα καθώς και την περιοχή του ντεκολτέ απλώνοντας το λάδι καρύδας. To antiaging massage συνεχίζεται στο υπόλοιπο πρόσωπο με ανοδικές κινήσεις που σηκώνουν τους μύες και τους οξυγονώνουν. Το κολλαγόνο ενεργοποιείται, ευθιάζεται ο συνδετικός ιστός και το πρόσωπο γίνεται πιο λείο και ελαστικό. Τα πρηξίματα και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια μειώνονται σημαντικά. Το πρόσωπο αποκτά το χρώμα της υγείας και δείχνει φρέσκο και ξεκούραστο. Έπειτα εφαρμόζουμε στο πρόσωπο μία μάσκα μελάσας με καρύδα που τρέφει, ενυδατώνει και κάνει το δέρμα μαλακό και βελούδινο. Παράλληλα, στο σημείο που περιμένουμε να απορροφηθεί η μάσκα, γίνεται στα χέρια ένα λεμφικό μασάζ με λάδι αμυγδάλου και μίγμα από αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών που δημιουργούν την αίσθηση ευεξίας και χαρούμενης διάθεσης. Προτείνονται 5 συνεδρίες για να δείτε το πρόσωπό σας να αλλάζει και μία φορά το μήνα θα χρειαστεί να κάνετε μία συνεδρία ως συντήρηση.