ΝΙΩΣΤΕ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΑΣ!

Υπηρεσίες Κατόπιν Αιτήματος

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας πολυτέλεια, άνεση και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

ΝΙΩΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ

Απολαμβάνουμε να σας περιποιούμαστε!

Απολαμβάνουμε να σας περιποιούμαστε και ξέρουμε πολύ καλά ότι κατά τη διαμονή σας μαζί μας, θα θέλετε να ζήσετε κάθε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο ανησυχώντας για τη μεταφορά σας, το στεγνό καθάρισμα, ή το πού θα κάνετε το καλύτερο μανικιούρ στην πόλη… Απλώς αφήστε το σε εμάς, θα κανονίσουμε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες υπηρεσίες, που ίσως χρειαστείτε, μόλις φτάσετε στο Azur Hotel.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ VIP SALON

Θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας

Νιώστε ακόμα πιο λαμπερή κατά τη διαμονή σας μαζί μας, ενώ απολαμβάνετε ένα  αναζωογονητικό μασάζ προσώπου ή σώματος (κατόπιν αιτήματος) στην άνεση του δωματίου ή της σουίτας σας. Η ομάδα μας θα χαρεί να καλέσει τους ειδικούς ομορφιάς και να σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες θεραπείες πριν κλείσετε το ιδιωτικό σας ραντεβού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, μηχανών και ποδηλάτων

Εάν βρίσκεστε στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους και θέλετε να πάτε από το ένα μέρος στο άλλο, ή αν θέλετε να βγείτε έξω και να εξερευνήσετε την Αθηναϊκή Ριβιέρα, θα επικοινωνήσουμε ευχαρίστως με την καλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου, μηχανής ή ποδηλάτου και θα κανονίσουμε το όχημα της επιλογής σας να είναι διαθέσιμο κατά την άφιξή σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Παραλαβή & Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο

Το να σας υποδεχτεί κατά την άφιξή σας ο προσωπικός σας οδηγός, ο οποίος θα σας βοηθήσει επίσης με τις αποσκευές σας, είναι μια πολυτέλεια που απολαμβάνουν όλοι.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κανονίσουμε μια ιδιωτική μεταφορά από/προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το λιμάνι του Πειραιά και άλλα μέρη της Αθήνας, καθώς και προς οποιαδήποτε κοντινά αξιοθέατα θέλετε να επισκεφτείτε.

Η ιδιωτική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο κοστίζει περίπου 50 ευρώ, ή 45 ευρώ ανά διαδρομή για άλλα σημεία.

Επιλέξτε να κάνετε κράτηση για την παραλαβή από το αεροδρόμιο, μαζί με τον προτιμώμενο τύπο δωματίου απευθείας στη μηχανή κρατήσεων του ιστότοπού μας ή καλέστε/ στείλτε μας e-mail για να το κανονίσουμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΛΗΨΗ ΠΑΚΕΤΩΝ

Ταχυδρομικές υπηρεσίες και υπηρεσία ταχυμεταφοράς

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να λάβετε, να στείλετε οτιδήποτε, απλά αφήστε το σε εμάς! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενημερώσετε τη ρεσεψιόν και η ομάδα μας θα σας ενημερώσει για το κόστος και θα φροντίσει για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γάμοι & Εκδηλώσεις

Το Azur Hotel είναι ένα γοητευτικό σκηνικό για μια όμορφη γαμήλια δεξίωση, μια μικρή συγκέντρωση ή ένα μπάτσελορ πάρτι. Κατόπιν αιτήματος, θα προγραμματίσουμε την ειδική εκδήλωσή σας και θα κανονίσουμε μουσική, ποτά, φαγητό, τούρτα και θεματικές διακοσμήσεις εντός του προϋπολογισμού που προτιμάτε. Επίσης, η έξοχα σχεδιασμένη εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, απέχει λιγότερο από 500 μέτρα από το ξενοδοχείο μας και είναι ιδανική για ζευγάρια που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια κομψή εκκλησιαστική τελετή.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ

Θυρίδα ασφαλείας της ρεσεψιόν

Τα τιμαλφή σας είναι ασφαλή μαζί μας! Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, είστε ευπρόσδεκτοι να αποθηκεύσετε όσα αντικείμενα επιθυμείτε στο  χρηματοκιβώτιο μας, στη ρεσεψιόν.

ΥΓΕΙΑ

Οικιακός γιατρός

Έχουμε 24ωρη εύκολη πρόσβαση σε εξαιρετικές υπηρεσίες εφημερίας γιατρού. Εάν είναι απαραίτητο, ένας πιστοποιημένος Οικιακός Γιατρός θα προσφέρει ποιοτική ιατρική φροντίδα, στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας.

Doctor
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ

Υπηρεσίες στεγνού καθαρίσματος και πλυντηρίου

Διατηρήστε τα ρούχα σας σε κορυφαία κατάσταση για τις συναντήσεις και τις εξόδους σας! Κατόπιν αιτήματος, θα φροντίσουμε τα κοστούμια και τα ρούχα σας, να είναι όμορφα, σιδερωμένα και φρέσκα. Για περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν μας.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ

Baby sitting

Ταξιδεύετε με το μικρά σας; Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε εύκολα να κανονίσουμε μια baby sitter, που θα διασκεδάζει τα παιδιά ενώ είστε έξω.

VIP

Υπηρεσίες VIP

Η αφοσιωμένη ομάδα VIP του Azur Hotel παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η διαμονή σας πληροί ακόμη και τα υψηλότερα πρότυπα. Εάν έχετε ειδικά αιτήματα ή απαιτήσεις, όπως μια εξατομικευμένη ατομική εκδήλωση, μεταφορές VIP, εξατομικευμένες εκδρομές και ιδιωτικές συναντήσεις, θα χαρούμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας.

Close