Ψυχαγωγία & Δραστηριότητες

Κρουαζιέρα

Αφεθείτε σε μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία καθώς ξεκινάτε ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τη μοναδική ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ενώ βυθίζεστε σε μια μέρα γεμάτη περιπέτεια και αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις. Αυτό το προσεκτικά σχεδιασμένο δρομολόγιο συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο κόσμων, προσφέροντάς σας μια ποικίλη και εμπλουτισμένη εμπειρία.

Η μέρα σας ξεκινά με μια χαλαρή κρουαζιέρα κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα εκπληκτικά τοπία και τα κρυστάλλινα νερά που κάνουν αυτή την περιοχή τόσο ξεχωριστή. Καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει στον ορίζοντα, βάφοντας τον ουρανό με αποχρώσεις του πορτοκαλί και του ροζ, η αξέχαστη μέρα σας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τελειώνει. Απολαύστε την ηρεμία της στιγμής και απολαύστε τη θέα που κόβει την ανάσα, δημιουργώντας μόνιμες αναμνήσεις που θα μείνουν μαζί σας για μια ζωή.

Ο συνδυασμός της περιπέτειας, της φυσικής ομορφιάς και των αυθεντικών μεσογειακών γεύσεων κάνει αυτή την εξερεύνηση της Αθηναϊκής Ριβιέρας μια πραγματικά αξιοσημείωτη εμπειρία. Είτε είστε λάτρης της φύσης, λάτρης του φαγητού ή απλά αναζητάτε μια μέρα ενθουσιασμού, αυτή η διαδρομή υπόσχεται να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας και να σας αφήσει με μια βαθιά εκτίμηση για τα θαύματα του παράκτιου παραδείσου της Ελλάδας…… Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Tennis Club Βουλιαγμένη

Ναδάλ ή Φέντερερ, αρχάριος ή προχωρημένος, το γήπεδο τένις της Βουλιαγμένης διατίθεται για απλή εξάσκηση, επαγγελματική εκμάθηση ή συμμετοχή ερασιτεχνών παικτών σε τουρνουά και αθλητικές εκδηλώσεις. Το  Tennis Club Vouliagmeni  βρίσκεται σε απόσταση μόλις 700 μέτρα απο το Azur Boutique Hotel

Τοποθεσία

Tennis Club Καβούρι

Με 8 γήπεδα τέννις (εκ των οποίων το 1 mini tennis), πρόσφατα ανακαινισμένα, σύμφωνα με τους διεθνής κανονισμούς και σε μόλις 1 χλμ απόσταση απο τπ Azur Boutique Hotel.

Τοποθεσία

Scuba Diving Club Βουλιαγμένης

Ιδανική λύση σε κοντινή απόσταση, τόσο για τους έμπειρους δύτες όσο και για τους μαθητευόμενους της κατάδυσης, το Scuba Diving Club Βουλιαγμένης διαθέτει μια εξειδικευμένη σειρά μαθημάτων για κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη του Azur!

Τοποθεσία

Διασκέδαση στην παραλία

Πλαζ Βουλιαγμένης, αμμώδης και πλήρως οργανωμένη, με παιδική χαρά και γήπεδα άθλησης, αποτελεί εξαιρετική λύση για τους φίλους του τένις, του βόλεϊ, του μπάσκετ και των θαλάσσιων σπορ.