ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ

Οι πολυτελείς σουίτες και τα άψογα δωμάτια με θέα στο υπέροχο πευκοδάσος, προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό χαλάρωσης, ιδιωτικότητας αλλά και άνετης πρόσβασης στην κοσμική ζωή και τα αξιοθέατα της Βουλιαγμένης. Κάθε χώρος αναδεικνύεται με τo μοντέρνο και λειτουργικό design, εμπλουτισμένο με άριστες υποδομές που συμπληρώνουν αρμονικά τις συναρπαστικές μέρες του επισκέπτη στην πόλη. Τα 40 δωμάτια και σουίτες έχουν θέα στην μπροστινή όψη του κτιρίου, διαθέτοντας μεγάλες βεράντες για ανεμπόδιστη θέα στο πράσινο. Και φυσικά παρέχεται υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και 24ωρη υποδοχή και εξυπηρέτηση επισκεπτών. Το δε φιλικό και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του Azur φροντίζει η άνετη διαμονή να γίνει πραγματικά αξιομνημόνευτη!

CLASSIC ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

HIGHLIGHTS ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Με πινελιές υψηλής αισθητικής - αυθεντική ταπετσαρία, κλινοσκεπάσματα άριστης ποιότητας, πολυτελή επίπλωση - τα κλασικά δίκλινα, με μέσο μέγεθος τα 18 τ.μ., αποτελούντο ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης για όλους τους επισκέπτες

Μέχρι
2 Άτομα

Επιφάνεια
18 τ.μ

EXECUTIVE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

HIGHLIGHTS ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Η σπιτική θαλπωρή είναι το βασικό χαρακτηριστικό των 16 εντυπωσιακών executive δίκλινων, μέσου μεγέθους 24 τ.μ. έκαστο.

Μέχρι
2 Άτομα

Επιφάνεια
24 τ.μ

JUNIOR ΣΟΥΙΤΑ

HIGHLIGHTS ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Οι σουίτες Junior ξεχωρίζουν για τη διακριτική πολυτέλεια, τις άριστες υποδομές και την ατμόσφαιρα απόλυτης χαλάρωσης.

Μέχρι
3 Άτομα

Επιφάνεια
30 τ.μ

DELUXE ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

HIGHLIGHTS ΔΩΜΑΤΙΟΥ

O αρμονικός συνδυασμός ιδιωτικότητας, ηρεμίας και πολυτέλειας είναι το σήμα κατατεθέν των 8 δωματίων deluxe με ιδιωτική πισίνα.

Μέχρι
3 Άτομα

Επιφάνεια
33 τ.μ